Sain päähäni idean kokeilla mustaherukkamoussea sacherkakun pohjan kanssa. Pohja jäi ikävän matalaksi; en osaa paistaa mitään mökin hellalla...
Kostutin mustaherukkaliköörillä (joka on kuulemma yksi Alkon makeimmista tuotteista ), jota kuitenkin laimensin hiukan vedellä. Moussen alle sipaisin mustaherukkahilloa. Mousse on ihan rehellistä kermaa ja soseutettua mustaherukkaa. Sekä tilkka sitä likööriä.
Päällinen meni aivan päin mäntyä. En tiedä mitä taas tein suklaalle, en ole sen kanssa oikein väleillä, ellei sitä vain popsia suuhunsa. Laitoin siis suklaata vain kakun päälle ja pursotin sitten reunat. Pursotuskaan ei ole kovin siisti, en osaa sitä hommaa vielä kovin hyvin.
Tässä vielä kakku odottamassa kahvipöydän kattamista mökin verannalla:
Kommentit